Mød Mummi-troldene i Finland

Mød Mummitroldene i Finland

Krydstogt og oplevelser i Åbo/Turku | 4 dage

Kør-selv ferie til børn i Mummi world tema park i Åbo | Tallink Silja Line

Moomin World er en tema park for børn baseret på Mummi bøgerne af Tove Jansson. Moomin World er på øen Kailo ved siden af den gamle bydel i Naantali, nær byen Turku – også kaldet Åbo. Ombord på skibet vil der også være underholdning for børn.


Moomin World har kun åbent i sommerperioden fra juni til august  

Pris fra DKK 5.399,- ved 2 voksne og to børn

Prisen inkluderer:

  • – To nætter på Tallink Silja Line i indvendig B-kahyt til 4 personer inkl. bil
  • – En nat på hotel Naantali Spa eller andet lignende hotel inkl. morgenmad
  • – Entré til Moomin World 
 

Gælder ved familie på 4 personer (2 voksne/2 børn under 12 år)
Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue) 

 Ja, tak! Send mig et tilbud til Moomin World 

Rejseplanen


stockholm_gamlastan
Dag 1: Fra Stockholm til Turko (Åbo)
Du sejler fra Stockholm kl. 19.30. I har en indvendig dobbeltkahyt over bildæk inkl. en bil. Ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. Tilkøb en madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad, og spar op til 10%. 


Dag 2: Oplevelser i Moomin World  

I ankommer til Turko kl. 7 om morgenen. I skal bo på et af vores gode hoteller. Tag ud i Moominworld parken og mød mummitroldene i løbet af dagen. Udforsk Mummi familiens blå hus, høre Snusmumrikens Mummi troldene i Moomin World med Tallink Silja Linespændende historier, og leg i Snorkfrøken værksted. Hvad med et besøg i Mummi mors køkken eller Lille Mys slikbutik? I Mummidalen møder børnene Mumi karakterene i live. De får masser af tid til at lege med hele Mumi familien, Sniff, Lille My og alle de andre, vi kender fra Tove Janssons bøger.

 

Dag 3: Dagen i Naantali eller Åbo og sejlads retur

Besøg den idylliske by Naantalin. Mummidalen Mummi world med Tallink Silja Lineer beliggende på den charmerende skærgård i byen Naantalin – Finland mest solrige by. Naantalin er et antal gange blevet kåret til den bedste turist by i Finland. Her kan du vandre i den gamle bydel eller langs den maleriske strandpromenade, besøge små caféer, gallerier og butikker, eller bade ved en af de mange sandstrande. Det er nu tid til at køre tilbage til havnen, hvor I sejler fra Turko til Stockholm kl. 20.15. 

 

Ferie til børn i Mummi world tema park i Åbo | Tallink Silja Line

Dag 4: Ankomst til Stockholm. 

Tidlig morgen ankommer I til Stockholm igen. Kør tilbage til Danmark eller tage en ekstra nat i Stockholm for at opleve byens mange sightseeing steder (ikke inkluderet)

 


 Hvad kan dine børn bl.a. opleve i Moomin World?

Kør-selv ferie til børn i Mummi world tema park i Åbo | Tallink Silja LineDet blåbær-farvet Mummi hus er den største attraktion i parken. Turister får lov til frit at besøge alle fem etager. Hemulens gule hus ligger ved siden af Mummi huset. Det er også muligt at se Mummi mors køkken, Brandstationen, Snufkin Camp, Mummi fars båd og meget mere i Moomin World.

Moomin World er ikke en traditionel forlystelsespark, da det ikke har forlystelser. Der er mange aktiviteter og fantasi stier til børn. Der er også forestillinger i det overdækkede teater.

  Besøg Mummitroldenes hjemmeside